Case number | CAC-ADREU-004485 |
---|---|
Time of filing | 2007-06-13 13:34:58 |
Domain names | grundig.eu |
Case administrator
Name | Josef Herian |
---|
Complainant
Organization / Name | Grundig Intermedia GmbH, Annemarie Blum |
---|
Respondent
Organization / Name | Björn Jarlvik Filateli (orgnr 590305-0119 001), Björn Jarlvik Filateli |
---|
Ange information om ytterligare rättsliga ärenden som Panelen är medvetna om som pågår eller har avslutats och är relaterade till det omtvistade domännamnet
Inga av panelen kända.
Faktisk bakgrund
Klaganden, Grundig Intermedia GmbH och Grundig Multimedia B.V. är direkt eller indirekt genom dotterbolag, ägare till ett flertal registrerade varumärken som är identiska och/eller förväxlingsbara med det omtvistade domännamnet grundig.eu.
A. Klagande
Klaganden anser att det omtvistade domännamnet grundig.eu är identiskt med Klagandens registrerade varumärken med lydelsen GRUNDIG och att det omtvistade domännamnet registrerats av Svaranden utan rätt eller berättigat intresse till detta och att det omtvistade domännamnet både registrerats och använts i ond tro.
Klaganden vidhåller att domännamnet grundig.eu skall överföras till Klaganden 1, ”Grundig Intermedia GmbH” och samtycker således till överenskommelsen om att så sker.
Klaganden vidhåller att domännamnet grundig.eu skall överföras till Klaganden 1, ”Grundig Intermedia GmbH” och samtycker således till överenskommelsen om att så sker.
B. Svarande
Svaranden bekräftade att han samtycker till att domänen GRUNDIG.eu skall överlämnas till Klaganden Grundig Intermedia GmbH.
Diskussion och Slutsatser
Eftersom Klaganden och Svaranden samtycker till att domänen GRUNDIG.EU skall överföras till Klaganden, bestämmer Panelen att domänen GRUNDIG.EU skall överföras utan vidare diskussion eller slutsatser.
Beslut
Av ovannända skäl, i enlighet med Paragraferna B12 (b) och )c) i Reglerna, bestämmer Panelen att
domännamnet GRUNDIG skall överföras till Klaganden.
domännamnet GRUNDIG skall överföras till Klaganden.
PANELISTS
Name | David Stros |
---|
Datum för Panelbeslut
2007-08-20